Deinze heeft met Ceulemans een droom: "Tweede klasse is het eindstation niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Deinze heeft met Ceulemans een droom: "Tweede klasse is het eindstation niet"
Foto: © SC

Volg SK Deinze nu via WhatsApp!

KMSK Deinze stelde gisteren Jan Ceulemans voor als de nieuwe oefenmeester. De Oost-Vlamingen voetballen dezer dagen nog in derde klasse, maar Deinze heeft een duidelijke droom. "We willen naar eerste klasse."

Cédric De Volder in Deinze

Denijs Van De Weghe plofte zo'n twee jaar geleden al met een duidelijk doel in de voorzitterstoel bij KMSK Deinze: met de oranjehemden de Belgische voetbalwereld bestormen.

KMSK Deinze staat op een tweede stek in derde klasse A, maar ontsloeg enkele weken geleden toch haar coach. En met de aanstelling van Jan Ceulemans als nieuwe oefenmeester is het moeilijk om de ambities te verbergen. 

We willen zo snel mogelijk naar tweede klasse, maar dat is het eindstation niet

"Onze nieuwe coach onderstreept duidelijk de ambitie die Deinze koestert", vertelt technisch directeur Mario David. "Het is onze ambitie om zo snel mogelijk te promoveren naar tweede klasse, maar dat is het eindstation niet. Deinze wil naar eerste klasse."

Nieuwe tribune met hotel en shopping center

De Oost-Vlamingen bouwden enkele jaren geleden al een spiksplinternieuwe tribune en hebben grootse plannen om het stadion verder uit te breiden. Zo komt er nog een extra tribune met onder meer hotel en shopping center. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties