Manchester City kan bijna klinken op komst Bony

Jeroen Evens
| 14 reacties
Manchester City kan bijna klinken op komst Bony
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wilfried Bony lijkt zijn koffer al te mogen pakken, want een overstap naar Manchester City lijkt eerstdaags beklonken te worden. Zijn zaakvoerder verwacht op korte termijn een akkoord tussen beide partijen.

De onderhandelingen tussen Bony's huidige club Swansea en Manchester City verlopen erg positief, volgens Bony's zaakvoerder. "Het gaat over de laatste details. Het betreft het financiële plaatje", geeft Francis Kacou mee aan Sky Sports. "Ik verwacht dat het licht binnen enkele dagen op groen gezet gaat worden", verklaart Kacou verder. 

De 26-jarige spits kan terugblikken op een enorm geslaagde eerste seizoenshelft, in de voorlinie van het min of meer bescheiden Swansea kon hij zich zodanig in de kijker spelen dat The Citizens hem maar al te graag willen aantrekken. Swansea staat momenteel op een gedeelde achtste plek, en zelf legde hij er intussen al negen in het mandje. 

Eerder werd Bony ook in verband gebracht met Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur. Het enige dat Bony's zaakvoerder echter wilt zeggen is dat City een bod heeft uitgebracht. Het geboden bedrag wordt geschat rond de 38 miljoen euro

De Ivoriaan kwam in 2013 over van Vitesse, waar hij tweeënhalf jaar het mooie weer maakte in de Eredivisie. 

Bekijk hier enkele mooie moves van Bony:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties