Bij Liverpool zien ze het zitten: "Gerrard terughalen op huurbasis"

Bij Liverpool zien ze het zitten: "Gerrard terughalen op huurbasis"
Foto: © Photonews

Steven Gerrard heeft beslist over zijn voetbaltoekomst. De aanvoerder van Liverpool vertrekt na het seizoen op Anfield om in Amerika te gaan voetballen. Maar ... bij Liverpool geven ze niet op, ze zouden hem deze winter graag op huurbasis terugnemen.

Liverpool is zijn boegbeeld na een kwarteeuw kwijt. Steven Gerrard is in juni einde contract bij the Reds en wou graag nog eens iets anders doen in zijn voetbalcarrière, dus trekt hij deze zomer naar Amerika.

En toch: zelf deed hij de deur al op een kier, door te stellen dat het voor hem liever een "tot ziens dan een vaarwel was". Nu lijkt Liverpool die piste graag tegemoet te komen.

Laatste van hem niet gezien bij Liverpool

In de winter zouden ze hem graag op huurbasis laten terugkomen - dan wordt er in de MLS toch niet gespeeld. "Het is niet omdat hij vertrekt deze zomer, dat we het laatste van hem hebben gezien", aldus grote baas Ian Ayre tegen City Talk.

"Steven blijft een deel van onze familie en we zullen met hem blijven overleggen de komende weken en maanden. We hopen hem hier terug te zien, al is er nog niets beslist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties