Reactie Saief miste dé kans op de 1-4: "Dacht dat de keeper tegen de grond zou gaan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Saief miste dé kans op de 1-4: "Dacht dat de keeper tegen de grond zou gaan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent won gisteren al bij al makkelijk op bezoek bij Mouscron-Péruwelz, maar de Buffalo's konden makkelijk met een ruimere zege aan de haal gaan. Te veel kansen werden gemist, geeft ook Kenny Saief aan.

Sander De Graeve in Moeskroen

Kenny 'The Boss' Saief, jawel, zo luidt zijn bijnaam in de kleedkamer, speelde degelijk gisteren bij Mouscron-Péruwelz. De winger had zijn prestatie wel moeten bekronen met een goal, maar hij koos voor de kap te veel oog in oog met doelman Cros.

In het moderne voetbal moet je alles kunnen

"Ik dacht veel te veel na. Bij mijn eerste kap hoopte ik dat de doelman al tegen de grond zou gaan. Mijn tweede was veel te hard, als ik die wat rustiger neem, zit die bal er gewoon in. We moeten echt meer geconcentreerd zijn voor doel. We hadden heel veel kansen om er een grote zege van te maken."

Op zijn linkerflank nam Saief ook defensief zijn verantwoordelijkheid. Met goeie tackles haalde hij enkele aanvallen van Mouscron-Péruwelz eruit. "In het moderne voetbal moet je alles kunnen doen, hé. Soms maak je al eens een overtreding, maar wanneer je met je hart voor het team werkt, komt het meestal goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties