Witsel: 'Kan meer betekenen voor de Rode Duivels'

Lennert Vannooten
| 8 reacties
Witsel: 'Kan meer betekenen voor de Rode Duivels'
Foto: © photonews

Axel Witsel (26) staat voor een belangrijke keuze in zijn leven. Bijtekenen bij Zenit en kiezen voor het grote geld of naar Juventus trekken en spelen in Zuid-Europa. De aanstaande vader heeft het ook over zijn rol bij de nationale ploeg.

Wistel speelt nu 2,5 jaar bij Zenit Sint-Petersburg en kan komende zomer naar Juventus. In Fan! spreekt de middenvelder over zijn toekomst en zijn rol bij de nationale ploeg.

"Bij Zenit spelen we met een omgekeerde driehoek op het middenveld. Eén nummer zes en twee nummers tien. Ik ben een van de nummers tien en speel box-to-box. Ik probeer in de zestien te komen en te scoren. Het bevalt me zeer", zegt Witsel. 

"Ik wil ook bij de Rode Duivels weer box-to-box spelen. Zelf vind ik het te vroeg om op de zes te blijven. Misschien binnen vijf jaar, als ik 31 of 32 ben en niet meer de longen heb om heen en weer te lopen." 

"Maar nu niet. Ik weet niet of Wilmots me ooit weer in een aanvallende rol ziet. Misschien spreekt hij me er in maart over aan", gaat de aanstaande vader verder. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties