Reactie McLeish leidt Genk naar plaats zes: "Ik ben trots op mijn spelers"

Robby Morren
Robby Morren
| 30 reacties
McLeish leidt Genk naar plaats zes: "Ik ben trots op mijn spelers"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er ging een zucht van opluchting door de Cristal Arena na de 3-2 overwinning tegen Zulte Waregem. Coach McLeish leidde Genk één speeldag voor het einde van de reguliere competitie weer de top zes in.

Robby Morren in Genk

"We zijn heel goed aan de wedstrijd begonnen en onze voorsprong aan de rust was verdiend. Complimenten aan mijn team voor onze eerste helft", opende McLeish.

"Zulte Waregem voerde 2 wijzigingen door tijdens de rust en ik probeerde om mijn team daarop voor te bereiden. Zij scoorden vrij snel die aansluitingstreffer en wij werden wat nerveus. Er was een betere balcirculatie bij Zulte Waregem en wij kregen het even moeilijk."

Het zal niet nodig zijn mijn spelers extra te motiveren

Met de inbreng van Okriashvili nam Genk het initiatief weer over. "Hij creëerde wel wat en we konden opnieuw meer aanvallen. We scoorden kort voor tijd een hele belangrijke derde goal, maar het werden nog 4 nerveuze laatste minuten nadat het 3-2 werd."

McLeish is trots dat zijn spelers met nog één match hun lot in eigen handen hebben. "Zij hebben het héél goed gedaan om in deze positie te geraken. Ik ben er zeker van dat het niet nodig zal zijn om hen extra te motiveren voor de wedstrijd tegen Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties