Nieuwkomers Gent krijgen te maken met blessurelast

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Nieuwkomers Gent krijgen te maken met blessurelast
Foto: © Photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent zit in de laatste rechte lijn richting de topper in Anderlecht. Vorige week kregen we de verrijzenis van Nicklas Pedersen, maar vandaag kon Hein Vanhaezebrouck niet enkel positief nieuws brengen.

Sander De Graeve in Gent

Zijn team kreeg deze week af te rekenen met enkele nieuwe blessuregevallen. "Haris Hajradinovic ging zondag tegen het eind van de training in duel en scheurde de laterale band van zijn knie. Het is delicaat, maar we verwachten een revalidatie tussen drie en zes weken", ook de andere nieuwkomer, Marko Poletanovic, zal er zondag niet bij zijn.

Ook Pedersen zat deze week met een probleem

"Hij voelde bij de tussentijdse medische testen iets in de hamstrings. Het gaat om een kleine scheur. Hij zal tegen het eind van de stage wellicht terug kunnen aansluiten. We verwachten geen problemen voor het begin van de play-offs." Oussalah kreeg nog platte rust en bereidt zich voor op zijn revalidatie.

Nicklas Pedersen kreeg in de oefenmatch tegen Dender van dinsdagavond last aan de heupbuiger, maar hij kan morgen opnieuw aansluiten en zou de wedstrijd tegen Anderlecht halen. Soumahoro trainde voor het eerst mee met de groep vandaag en zal niet kunnen spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties