Sevilla wint Spaans burenduel in Europa League

Villarreal ging in het eigen Camp El Madrigal met 1-3 onderuit tegen Sevilla. Dat wordt dus geen sinecure voor de geelhemden in de terugwedstrijd. In de Primera Division volgt Villarreal op één punt van Sevilla.

Een Spaans duel dus, tussen de nummer vijf en de nummer zes, vanavond in de Europa League. Meteen in de eerste minuut al kwam de thuisploeg op achterstand. Gameiro bediende Vitolo, die Villarreal meteen op achtervolgen zette, 0-1.

Na 26 minuten werd de score verdubbeld. De Kameroener M'Bia scoorde de 2-0 na een assist van Trémoulinas. Na de rust lukte de Argentijn Vietto de aansluitingstreffer.

De Fransman Gameiro nam de hoop van Villarreal al snel terug weg en scoorde twee minuten later de 1-3. Er wacht een moeilijke terugwedstrijd voor Villarreal.