Ontluikende Belg van Man U nu al in opspraak: "10.000 pond voor triootje"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 15 reacties
Ontluikende Belg van Man U nu al in opspraak: "10.000 pond voor triootje"
Foto: © Photonews

Andres Pereira, onze ontluikende landgenoot bij Manchester United, heeft vandaag volop de boulevardpers in Engeland gehaald. Reden? Hij zou 10.000 pond geboden hebben aan een 19-jarig meisje voor een triootje.

Pereira was al een tijdje aan het sms'en via Whatsapp met de studente en wou wel eens een afspraakje dat kon leiden tot meer. Maar ineens zou de toon veranderd zijn en zou hij zijn ploegmaat, Paddy McNair, ook bij het evenement willen betrekken hebben. Het triootje zou haar dan 10.000 pond opleveren.

"Ik viel bijna van m'n stoel toen ik dat geld aangeboden kreeg voor een triootje. Welke 'low-lifer' doet nu zoiets? Ik ben helemaal niet zo en ik voel me dan ook heel erg beledigd. Hij is gewoon hopeloos", aldus Kelly in The Sun.

De twee kennen elkaar van een feestje. Maar daarna liep het uit de hand. Nadat de avances in een hotelkamer geweigerd werden, kreeg Kelly wat berichten op Whatsapp. Op de vraag wat ze van plan waren, kreeg ze een expliciet antwoord. "Triootje. We zullen je in de watten leggen, oké? Hoeveel wil je, zeg het maar. We willen elk 5 betalen"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties