Veel landgenoten lijken we op weg naar de laatste acht niet kwijt te spelen

Veel landgenoten lijken we op weg naar de laatste acht niet kwijt te spelen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als Club Brugge kunnen vanavond nog zeven andere teams doorstoten naar de kwartfinales van de Europa League. Veel landgenoten lijken we onderweg niet kwijt te spelen.

Voor blauw-zwart wacht nog een zware klip in het Olympisch Stadion van Atatürk. Voor enkele andere landgenoten oogt de opdracht eenvoudiger.

Napoli en Wolfsburg (beiden 1-3 bij respectievelijk Dinamo Moskou en Inter) en Zenit (0-2 bij Torino) staan met één been in de volgende ronde. Mertens, De Bruyne en de Russische jongens Witsel en Lombaerts schitteren na de interlandbreak hoogstwaarschijnlijk nog wat verder in de EL.

Everton wacht dan weer nog een moeilijke avond in Oekraïne. The Toffees verdedigen tegen Dinamo Kiev een gelijkaardige voorsprong als Club. Vicetopschutter Romelu Lukaku (7 stuks) zal op scherp moeten staan om zijn ploeg verder te laten bekeren.

De landgenoot die er op dit moment het minst gunstig voorstaat, is Radja Nainggolan. AS Roma sleepte bij de buren uit Firenze dan wel een punt uit de brand, de vorm waarin de Romeinen verkeren is allesbehalve belovend. De Italiaanse hoofdstedelingen konden in eigen land al vijf duels niet meer winnen.

Het volledige programma

18 uur
Dinamo Moskou - Napoli

19 uur
Dinamo Kiev - Everton
AS Roma - Fiorentina

21u05
Besiktas - Club Brugge
Torino - Zenit
Inter - Wolfsburg
Sevilla - Villarreal
Ajax - Dnipro

Speel gratis en win!

141 euro bij winst Mertens
156 euro bij winst De Bruyne
219 euro bij winst Lukaku en Mertens

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed bij UNIBET.

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties