Wilmots geeft criticasters lik op stuk: "Dat hebben Eden en Kevin al meermaals bewezen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Wilmots geeft criticasters lik op stuk: "Dat hebben Eden en Kevin al meermaals bewezen"
Foto: © Photonews

Eden Hazard en Kevin De Bruyne zijn de jongens die de Rode Duivels ook voorbij Cyprus en Israël zullen moeten loodsen. Sommige criticasters geloven echter niet dat beide spelers samen kunnen schitteren. Marc Wilmots geeft die sloebers lik op stuk.

Cédric De Volder in Neerpede

Marc Wilmots kon een lachje niet onderdrukken toen op de gebruikelijke persconferentie na de training werd opgeworpen dat Eden Hazard en Kevin De Bruyne niet tegelijkertijd een goede wedstrijd kunnen spelen.

"Eden en Kevin spelen al meer dan twee jaar samen", vertelt de selectieheer. "Natuurlijk kunnen ze samen een goede wedstrijd spelen. Ze hebben dat in mijn ogen zelfs al meermaals bewezen."

Natuurlijk kunnen Kevin en Eden samenspelen. Ze hebben dat al meermaals bewezen

De stelling kwam er natuurlijk nadat de statistieken van Hazard werden vergeleken met zijn cijfers bij de nationale ploeg. "Ik kijk enkel naar het collectief. Maar ik wil toch benadrukken dat de prestaties van Eden bij ons bevredigend voor me zijn."

"Het is overigens ook niet zo dat Kevin of Eden meer moeten verdedigen bij de Rode Duivels", besluit Wilmots. "Ook bij Chelsea en VfL Wolfsburg lopen die jongens elke week twaalf à dertien kilometer. Maar ik speel liever hoger. Dan is iedereen frisser in de zone van de waarheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties