Hazard vindt het niet erg dat tegenstander scoort

Tom Stroobants
| 0 reacties
Hazard vindt het niet erg dat tegenstander scoort
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea zette zaterdag een volgende stap richting landstitel. Eden Hazard was opnieuw weergaloos, maar vooral ook beslissend. De titel mag ons niet meer ontglippen. Het mooiste moment van de wedstrijd kwam van tegenstander Charlie Adam, Hazard kon het wel smaken.

Mourinho zag zijn ploeg met het kleinste verschil winnen van Stoke City. Met nog acht wedstrijden te gaan staat Chelsea 7 punten los. “We hebben veel vertrouwen. We bekijken het match per match. Maar we hebben we titel in onze handen en willen hem naar Stamford Bridge brengen”, vertelt Hazard aan Chelsea TV.

Chelsea kon pas laat in de tweede helft afstand nemen van Stoke. “In de eerste helft creëerden we veel kansen en speelden we mooi voetbal. We verdienden om drie of vier doelpunten te maken, maar we scoorden er maar één. Maar het belangrijkste was de overwinning.”


 

Hazard bracht The Blues vanop de stip op voorsprong. Vlak voor de rust werd de Rode Duivel al dan niet foutief afgestopt. Het spel ging verder, met de fantastische ingeving van Adam tot gevolg. “Ik lag op de grond dus ik heb de goal niet gezien. Maar ik ben blij dat de scheidsrechter geen fout floot, want het doelpunt was fantastisch”, lacht Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties