Batshuayi praat over toekomst: "Volgend jaar misschien eerste keus"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Batshuayi praat over toekomst: "Volgend jaar misschien eerste keus"
Foto: © photonews

Michy Batshuayi kende tot dusver een meer dan aardig debuutseizoen bij Olympique Marseille. De kersverse Rode Duivel is volgend seizoen misschien wel gewoon eerste keus bij de Franse topclub.

André-Pierre Gignac verkast mogelijk naar de Premier League, waar West Brom interesse toont. “Ik weet niet of ik eerste keus zal zijn. Het bestuur heeft me wel laten weten dat er een grote kans bestaat dat Gignac de club verlaat. Maar ik moet me natuurlijk ook nog bewijzen. Ik kan nog niet te ver vooruit kijken, maar ik hou van uitdagingen en ik zal mijn kansen proberen grijpen.”

Al zeker tot het einde van dit seizoen moet Batshuayi dus nog opboksen tegen Gignac, die dit seizoen al 18 keer scoorde. “Het zou ook leuk zijn om vaker samen met hem op het veld te staan. Maar dat is iets waar de coach over beslist natuurlijk”, aldus Batshuayi.

"Titel kan nog"

Vorige week kreeg Marseille een tik in de titelrace. Maar Batsman geeft niet op. “De coach heeft deze week op ons ingepraat. De ontgoocheling was groot na het verlies tegen Paris Saint-Germain, maar Bielsa heeft ons opnieuw gemotiveerd. Hij heeft ons ook gevraagd om op en top geconcentreerd te blijven, want er kan nog van alles gebeuren”, aldus onze landgenoot op een persconferentie.

Marseille speelt zondagavond op het veld van Bordeaux, nooit een cadeau. Het is geleden van 1997 dat L’OM er nog eens kon winnen. “Het is een extra motivatie. Als we zondag verliezen van Bordeaux, dan moeten we onze titelambities opbergen. Maar ik denk dat we een positief resultaat kunnen neerzetten”, besluit de kersverse Rode Duivel ambitieus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties