Martinez maakt zich niet ongerust: "Mirallas is niet onrespectvol"

Lander Marin
| 1 reacties
Martinez maakt zich niet ongerust: "Mirallas is niet onrespectvol"
Foto: © SC

Op het einde van het seizoen zal Everton-coach Roberto Martinez samenzitten met Kevin Mirallas om over de toekomst van de winger te praten.

De Rode Duivel was in de eerste helft van het seizoen vaak belangrijk voor The Toffees, maar sukkelde daarna met een reeks hamstringblessures.

Die andere winger bij Everton, Aaron Lennon, wordt momenteel gehuurd van Tottenham, de ploeg die ook al interesse toonde in Mirallas. Vermits Martinez Lennon graag definitief naar de club uit Liverpool wil halen, gingen er stemmen op dat er een ruildeal zat aan te komen.

Champions League

Mirallas liet al langer blijken graag in de Champions League te willen spelen. Martinez gaf meer uitleg over de situatie, zo meldt Daily Mail. “Ik denk niet dat hij in de de pers iets gezegd heeft dat onrespectvol was. Hij is gewoon een speler die graag voetbalt en geen andere motivatie heeft.”

Hij liet blijken veel belang te hechten aan de vleugelaanvaller. “Hij heeft nog steeds een contract van twee jaar. Moest hij einde contract zijn, zou ik me zorgen maken. Het belangrijkste is nu dat hij volledig herstelt”, aldus de trainer.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties