Reactie Ayub viert terugkeer met goal: "Zelf verrast dat ik mocht starten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Ayub viert terugkeer met goal: "Zelf verrast dat ik mocht starten"
Foto: © Photonews

We kregen bij Lierse een verrassing aan de aftrap. Ayub Masika, hier op de foto nog tijdens zijn vorige wedstrijd in actie in februari(!) was zelf ook verrast dat hij eindelijk opnieuw mocht spelen.

Sander De Graeve in Lier

Tegen Genk in februari mocht hij nog starten, maar daarna kreeg hij geen kans meer. Die drie minuten invallen tegen Kortrijk in maart zijn net iets te kort om het echt een kans te noemen. De kleine vinnige vleugelspeler leek er op het veld weinig last van te hebben en scoorde al in de eerste helft.

Coach wou extra snelheid op de flank

"Na zo'n lange tijd voelde het goed. Voor mij was het ook een verrassing. Gisteren stond ik op training plots in de basiself. Wat de uitleg van de coach was? Hij wou extra snelheid op de flank voor deze wedstrijd", aldus Ayub die het de laatste maanden niet makkelijk had. "Het was moeilijk, maar zo gaat het in het voetbal."

"Ik heb veel gepraat met mijn manager, mijn vriendin en mijn broertjes. Mijn omgeving heeft me echt gesteund." Zijn goal mocht er alvast zijn. "Ik was erop gebrand om elke kans die ik kreeg af te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws