"Dankzij HTC en Voetbalkrant.com maakte ik dé topfinale van de Europa League mee!"

"Dankzij HTC en Voetbalkrant.com maakte ik dé topfinale van de Europa League mee!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dankzij een wedstrijd van Voetbalkrant.com en HTC, hoofdsponsor van de Europa League, mocht Martijn Dejonge met een vriend naar Warschau om live de Europa League-finale mee te maken. Martijn had een onvergetelijke dag en laat u meegenieten van een fantastische ervaring.

“Na deelname aan een wedstrijd bij Voetbalkrant.com, in samenwerking met HTC, won ik een onvergetelijke reis naar de finale van de Europa League in Warschau. De uitstap was genieten van het eerste tot het laatste moment, geweldig!"

"Met mijn gewonnen HTC One M9 probeerde ik zoveel mogelijk herinneringen op beeld vast te leggen. Zelfs de fantastische camera van 20 megapixels en de mooiste superlatieven schieten te kort om deze memorabele ervaring te beschrijven.”

“Na een stevig ontbijt, beslisten we om de stad in te trekken. In het centrum van Warschau vonden we een hele straat terug met verschillende sponsorstandjes. Er was een tornooi voor Poolse jeugdploegen, maar de grootste rij was te zien aan het standje waar je de beker voor de winnaar kon bekijken."

"Het grootste feestje was te zien aan de HTC-stand. Daar was er een dj aan het werk. Onder zijn muzikale begeleiding gaven twee jongeren het beste van zichzelf door verschillende trucjes te demonstreren."

“Na de verkenningstocht was het tijd om ons op te frissen en klaar te maken voor het hoogtepunt van de dag. Joran en ik hadden nog geen enkele keer zo’n groot sportevenement meegemaakt. Toen we aankwamen aan het Nationaal Stadion, waren we al meteen onder de indruk."

"Het was indrukwekkend toen de spelers het veld opkwamen. Eerst betraden de Oekraïners het veld en die werden door de blauwe fans fel toegejuichd. De Spanjaarden kwamen pas een halfuur voor de openingsceremonie opwarmen. Ook zij kregen een luid applaus, de sfeer zat meteen goed!”

“Na een heel knappe openingsceremonie, waarin beide supporterclans werden opgewarmd, was het tijd voor de aftrap. Mijn persoonlijke voorkeur ging, net zoals die van Joran en HTC-vertegenwoordiger Laurent, uit naar het attractieve voetbal van Sevilla."

"Toen Dnipro dan verrassend op voorsprong kwam, was het dan ook even schrikken. Sevilla nam daarna wel de touwtjes in handen en dirigeerde de wedstrijd. De gelijkmaker en voorsprong waren dus verdiend en genieten voor ons."

“De tweede helft begon wel wat slapper dan de eerste, maar uiteindelijk werd het ook een fantastisch voetbalstuk. De voorsprong en uiteindelijk de overwinning van Sevilla waren dan ook de kers op de taart."

"Ik vond het enorm indrukwekkend toen het stadion muisstil werd na de plotselinge val van Dnipro-verdediger Matheus. Hij viel flauw na een eerder duel en hield er een neusbreuk en hoofdblessure aan over."

"Het hele stadion applaudisseerde toen hij van het veld gedragen werd. Een mooi voorbeeld van fairplay en respect, kippenvelmoment!”

"De Sevilla-spelers gingen vieren bij de supporters, vaak met hun kinderen op de arm. De Dnipro-spelers gingen teleurgesteld hun supporters groeten, maar konden heel fier zijn op het parcours dat ze hebben afgelegd."

"Toen de beker de lucht in ging, ging het dak van het stadion er af. Iedereen was heel blij met de wedstrijd, al was het vak van de Dnipro-fans vrij snel leeggelopen.”

“Na een korte busrit richting het hotel was het tijd om onder de wol te kruipen, nog steeds nagenietend van een fantastische wedstrijd en een geweldige ervaring. Bedankt Voetbalkrant.com en HTC!”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties