Malinwa-aanwinst mag bijna aan de bak: "Dan krijgt hij zijn eerste speelminuten"

Geoffrey Rockele
| 2 reacties
Malinwa-aanwinst mag bijna aan de bak: "Dan krijgt hij zijn eerste speelminuten"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen won zijn derde oefenwedstrijd makkelijk op het veld van derdeklasser Bornem. Malinwa lijkt zo'n drie weken voor de start van de competitie de schaapjes al redelijk op het droge te hebben. Obradovic vertrok dan wel naar Anderlecht, maar zijn vervanger staat al klaar.

Vladimir Volkov, de verdediger die overkomt van Partizan Belgrado, moet proberen Obradovic te doen vergeten. Ook coach Jankovic wil zijn nieuwe versterking zo snel mogelijk aan het werk zien. “Volgende zaterdag zal hij zijn eerste speelminuten krijgen”, meldt hij aan Voetbalkrant.com.

Vanaf de volgende wedstrijd zal ook de aanpak veranderen. “Op dit moment speelt iedereen 45 minuten, maar dit was de laatste match dat we het op deze manier doen. Vanaf de volgende wedstrijd zal elke speler ongeveer één uur spelen.”

KV Mechelen heeft zijn huiswerk min of meer al gemaakt. Al wil de coach nog niet in detail treden over de ambities van de club voor het komende seizoen. “We willen gewoon beter doen dan vorig jaar. Dat is alles”, klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties