Ceulemans wikt en weegt de loting: "Normaal gezien geen probleem!"

Geoffrey Rockele
| 0 reacties
Ceulemans wikt en weegt de loting: "Normaal gezien geen probleem!"
Foto: © Photonews

Vandaag werd in Sint-Petersburg geloot voor de kwalificatiecampagne van het WK 2018 in Rusland. De Rode Duivels kwamen in groep H terecht bij Bosnië-Herzegovina, Griekenland, Estland en Cyprus. En daar mogen we best tevreden mee zijn!

“Het is een ongelooflijk goede loting”, vertelt Jan Ceulemans in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Dit is misschien wel de makkelijkste groep van allemaal. Normaal gezien mogen de Belgen geen problemen kennen.”

Volgens Sterke Jan hebben we het dan ook volledig in eigen handen. “Als de concentratie aanwezig is en als de groep beseft dat dit een uitstekende kans is om ons opnieuw te kwalificeren, dan maken we veel kans om als eerste aan te komen.”

Nederland...

Al kunnen we ons wel verwachten aan tegenstanders die massaal zullen terugplooien. “Ja, maar we hebben de individuele kwaliteiten om het verschil te maken. Ik veronderstel dat Wilmots tevreden zal zijn met deze loting, als je ziet in welke poule Nederland terecht is gekomen… “, geeft Ceulemans aan.

Nederland moet het in zijn poule opnemen tegen onder andere Frankrijk en Zweden. Tegenstanders van dat kaliber hebben de Rode Duivels kunnen ontlopen. "Als je onze groep bekijkt, dan zal de zwaarste tegenstander nog wellicht Bosnië-Herzegovina zijn", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties