Reactie Jonckheere dé man van de wedstrijd: "Maar het was een complete prestatie van het team"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Jonckheere dé man van de wedstrijd: "Maar het was een complete prestatie van het team"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende won vanavond met 3-1 van KV Mechelen. Michiel Jonckheere was met een doelpunt, een assist én een knalprestatie dé man van de wedstrijd. "Onze intenties zijn meteen duidelijk!"

Cédric De Volder in Oostende

"Ik heb vooral een goede wedstrijd gezien van de ploeg", strooit Michiel Jonckheere met lof naar zijn ploegmakkers. "Ik scoorde dan wel een doelpunt, maar dat zegt niet alles. Het was simpelweg een complete prestatie."

Jonckheere stifte de opener over Jean-François Gillet in doel, maar even daarvoor was het ook al bijna prijs. "Maar het was nodig dat die bal tegen de dwarsligger vloog. Pas daarna kwam er schwung in de wedstrijd."

Het was nodig dat die bal tegen de dwarsligger vloog. Pas daarna kwam er schwung in de wedstrijd

Vooral de samenwerking met Fernando Canesin Matos liep op wieltjes. Beide uitblinkers vonden elkaar blindelings. "We spelen hetzelfde soort voetbal", legt de middenvelder uit. "Bovendien ligt het systeem me goed. Ik ben een speler die moet kunnen infiltreren."

Leuk extraatje: Oostende trok een leger aan nieuwe spelers aan, maar Jonckheere blijft gewoon op post. "Ik heb vorig jaar vanaf de jaarwisseling ook alles gespeeld. Maar er lopen hier dertig jongens rond met enorm veel kwaliteit. Het zal knokken worden!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties