Reactie Waasland-Beveren onderuit: "Maar als we zo blijven spelen komen we niet in de problemen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Waasland-Beveren onderuit: "Maar als we zo blijven spelen komen we niet in de problemen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren droomde van een stunt op Sclessin, maar uiteindelijk moesten de jongens van Stijn Vreven nipt de duimen leggen voor Standard. Je krijgt zo stilaan het gevoel dat dit Beveren dit jaar écht wel iets kan neerzetten. Een mening die de ervaren David Destorme deelt.

Timothy Collard in Luik

“Dit was misschien geen geweldig Standard, maar de manier waarop ze ons aan het begin van de match bij de keel grepen was wel geweldig. Ze begonnen vol overtuiging en wij hadden het daar ontzettend moeilijk mee”, zag Destorme vanuit de dug-out.

“De jongens hielden lange tijd de nul en eigenlijk speelden we een meer dan behoorlijke match. Het is wel jammer dat je hier dan zonder een punt moet vertrekken. In de kleedkamer was de ontgoocheling groot. Maar we moeten nu verder.”

"Het deugd om te kunnen invallen. Nu iedere week wat meer minuten maken"

Destorme zag voldoende lichtpunten en zaken waar Waasland-Beveren verder op kan bouwen. “Zoals wij in de tweede helft speelden, mogen we dit seizoen eigenlijk nooit in de problemen komen, hé. Maar het is nu zaak van in de komende wedstrijden punten te sprokkelen.”

Het waren voor de aanvallende middenvelder trouwens zijn eerste speelminuten na wat blessureleed. “Het deed deugd om te kunnen invallen. Ik hoop vanaf nu iedere week wat meer minuten te maken en ondertussen naar mijn beste niveau toe te groeien”, besluit Destorme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties