Oude tribune, nieuwe tribune: Achter de Kazerne is het altijd feest

Oude tribune, nieuwe tribune: Achter de Kazerne is het altijd feest
Foto: © photonews

KV Mechelen won in een sfeerrijk Achter de Kazerne zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen. We hadden wat twijfels of de bouwwerken geen impact zouden hebben op de beleving, maar dat viel allemaal vrij tot zeer goed mee. En we hebben de beelden.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"We moesten iets laten zien voor onze fans en aanknopen met de overwinning na de 0 op 6", wist Glenn Claes. "De fans maken dat je de bouwwerf niet ziet. Ze zijn geweldig."

Seth De Witte beaamde: "Het stadion gaat er fantastisch uit zien als het helemaal klaar zal zijn. Dat er geen dak op is of dat het nog niet af is? De fans maken sowieso sfeer, het komt allemaal wel goed."

Één groot feest

Toegegeven: het was net als voor de fans ook voor ons even wennen. Maar de supporters in vak I maakten toch de hele match kabaal en hielpen zo Malinwa aan de eerste driepunter van het seizoen.

"Dankzij de inspanningen van heel veel mensen, het geduld en de positieve ingesteldheid van de supporters en de 3-1 zege werd het uiteindelijk één groot feest. Tegen OHL binnen 2 weken hopen we weer op hetzelfde", licht commercieel directeur Marc Faes toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties