ADO-doelman scoort en snoept Lestienne twee punten af

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
ADO-doelman scoort en snoept Lestienne twee punten af
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV heeft op de eerste speeldag van de nieuwe voetbaljaargang in Nederland al meteen twee punten verspeeld. De landskampioen leek af te stevenen op een moeizame overwinning, maar kreeg in de slotseconden een ijskoude douche.

PSV kwam twee keer op voorsprong in de stad die we vooral kennen van Oh Oh Cherso, maar slaagde er niet in om de drie punten mee te nemen naar Eindhoven. Aan de koffie zagen beide supportersclans al een doelpunt, getekend Adam Maher en Roland Alberg. 

Luuk de Jong leek de Lampenclub op het uur naar de overwinning te hebben getrapt, maar vijf minuten in blessuretijd kreeg PSV alsnog de ijskoude douche. Martin Hansen - ja, dat is de doelman -  bezorgde ADO Den Haag op die manier nog een punt. 

Leuk extraatje: Maxime Lestienne kreeg een basisplaats bij PSV en werd pas een tiental minuten voor affluiten naar de kant gehaald. De voormalige sterkhouder van Club Brugge speelde een verdienstelijke wedstrijd.

In minuut 1 had hij middels een assist al op het statistiekenbord kunnen staan, maar Narsingh had geen zin om zijn perfecte teruglegger om te zetten in een doelpunt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties