Reactie Nielsen kijkt in eigen boezem: "De defensie was gewoon niet goed genoeg"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Nielsen kijkt in eigen boezem: "De defensie was gewoon niet goed genoeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent was vanavond een schim van de ploeg die in mei kampioen speelde. Vooral de verdediging, de voorbije weken nochtans top, liet het afweten tegen de Kakkers.

Sander De Graeve in Gent

"Vooral in de eerste helft gaven we achterin veel te makkelijk grote kansen weg. De verdediging was echt niet goed genoeg." Nochtans was dat dit seizoen het sterke punt van Gent. "Behalve die eerste twintig minuten op Anderlecht stonden we steeds sterk", aldus Nielsen.

"Er waren wat misverstanden en communicatiefoutjes." Nochtans speelde opnieuw hetzelfde viertal achterin. "We kunnen geen excuses zoeken, we speelden gewoonweg te ver van Veselinovic en brachten zelf counters op gang met stomme passen."

De wandeling van Veselinovic

Veselinovic leek inderdaad op zondagswandeling in de eerste helft. "Misschien moesten we er harder en korter opzitten. Bij elke lange bal had hij veel te veel tijd om aan te nemen en KV Mechelen kost zo steeds beginnen bouwen."

In de tweede helft kwam er beterschap bij de thuisploeg. "Het ging een stuk beter, maar jammer genoeg scoorden zij meteen tegen na onze gelijkmaker. Of het in de Champions League beter moet? Zeker

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties