De Bruyne wil zich bewijzen bij City: "Maar hopelijk word ik niet afgerekend op twee mindere matchen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
De Bruyne wil zich bewijzen bij City: "Maar hopelijk word ik niet afgerekend op twee mindere matchen"
Foto: © photonews

Kevin De Bruyne versierde tijdens de zomermercato een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City. Door de interlandbreak kon de Rode Duivel het trainingsplunje van de Engelsen nog niet aantrekken. "Maar ik heb er zin in", vertelt hij.

Door Cédric De Volder

Het was niet alleen dé transfersoap van de zomer, maar ook meteen dé absolute toptransfer. Na veel vijven en zessen liet VfL Wolfsburg Kevin De Bruyne naar Manchester City vertrekken. 

Al heeft KDB nog niet veel gezien van zijn nieuwe club. Door de interlandbreak stonden er namelijk wedstrijden met België op het programma. "Al heb ik wel zin om aan de uitdaging te beginnen", vertelt De Bruyne.

"Ik wil nu eerst en vooral alles geregeld hebben", vertelt De Bruyne in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik wil zo snel mogelijk op mijn gemak zijn. Het is geen pretje om een maand op hotel te zitten, hé."

Manchester City telde maar liefst 74 miljoen euro neer voor De Bruyne, maar de voormalige sterkhouder van KRC Genk blijft er ijzig kalm onder. 

Geld deert me niet. Ik moet gewoon doen wat ik graag doe: voetballen

"Dat geld deert me niet. Ik moet gewoon doen wat ik graag doe: voetballen. Ik wil bewijzen dat ik een goede aankoop ben voor City. Maar hopelijk word ik niet afgerekend na twee mindere matchen. Het wordt sowieso aanpassen."

"Ik ben overigens enorm tevreden dat ik fysiek honderd procent ben. De voorbije weken waren slopend door de transferperikelen, maar uiteindelijk voel ik dat niet op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties