Reactie Capon ziet KVO ook met slecht voetbal winnen: "Er zat een pak meer in voor Kortrijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Capon ziet KVO ook met slecht voetbal winnen: "Er zat een pak meer in voor Kortrijk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Capon stond gisteren rond de klok van achten met een leuke grijns op het gezicht. De flankverdediger had met KV Oostende net zijn voormalige ploegmakkers over de knie gelegd. "Ja, het was een leuk weerzien."

Cédric De Volder in Oostende

Toegegeven, het was een vreemd zicht. Brecht Capon verdedigde zes seizoenen lang de kleuren van KV Kortrijk, maar keek zijn voormalige ploegmaats gisteren in de ogen als rivaal. 

Goed was het spel van KV Oostende niet, maar de drie punten werden wel bijgeschreven. "Er zat een pak meer in voor jullie", riep Capon na de wedstrijd Stijn De Smet nog toe. 

Onze tegenstanders passen zich tegenwoordig toch aan

Brecht Capon

"We hebben in balbezit veel te weinig gedaan met het leer", vertelt de flankverdediger. "Al stond Kortrijk ook goed georganiseerd. Ik zeg niet dat ze zich hebben ingegraven, maar onze tegenstanders passen zich tegenwoordig toch aan."

Ambities bijstellen?

KV Oostende mag - na bijna een derde van de reguliere competitie - de ambities stilaan bijstellen. "Het is altijd mijn ambitie geweest om play-off 1 te halen, hoor. Of dat nu ook moet? Geen idee. Er zijn enorm veel kandidaten voor die zes plaatsen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties