Vanderhaeghe trekt als leider naar Brugge: "Op voorhand tevreden met een puntje, maar..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Vanderhaeghe trekt als leider naar Brugge: "Op voorhand tevreden met een puntje, maar..."
Foto: © photonews

KV Oostende trekt zondag als leider in de Belgische competitie naar Club Brugge. De kustjongens hebben respect voor blauw-zwart, maar kruisen vol vertrouwen de degens. "We hebben helemaal niets te verliezen."

Cédric De Volder in Oostende

"Ik moet er geen tekening bij maken", valt Yves Vanderhaeghe met de deur in huis. "De omstandigheden doen er niet toe. Het is altijd moeilijk om iets te rapen in Brugge. Alles moet simpelweg kloppen."

KV Oostende staat dan wel op de eerste plaats, maar de Kustboys zijn niet van plan om naast de schoenen te lopen. "Ik durf te stellen dat ik op voorhand tevreden ben met een punt. Maar ik wacht liever het matchverloop af."

Het programma - naar Club Brugge, naar KAA Gent en tegen KRC Genk - oogt bovendien loodzwaar voor KVO. "Elke wedstrijd is een test", gaat de coach verder. "Maar ik ben toch heel benieuwd waar we binnen een maandje zullen staan."

Ik ben benieuwd waar Oostende binnen een maandje zal staan

Yves Vanderhaeghe

"De komende wedstrijden zijn PO1-waardig, hé. Maar ik heb geen doel voor ogen. Oostende heeft trouwens niets te verliezen. We kunnen met veel vertrouwen aan die toppers beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties