Reactie Gent tankte vertrouwen: "We weten nu dat we het spel kunnen maken tegen grote teams"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Gent tankte vertrouwen: "We weten nu dat we het spel kunnen maken tegen grote teams"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Vooraf deed de Spaanse pers smalend over de kansen van AA Gent. De Buffalo's werden geen enkele kans toegedicht. In de tweede helft dienden de Gentenaars hen van antwoord.

Sander De Graeve in Valencia

"Ik had al iets gelezen in die kranten, maar we kennen het Spaanse voetbal en die zitten altijd bij de toplanden. België kennen ze niet al te goed, maar ik denk dat ze ons vandaag een pak beter leren kennen hebben", aldus Milicevic.

"We hebben het allemaal super gedaan", geeft Kums aan. "We moeten nog leren om onze momenten te grijpen." De kapitein zag zijn team in de tweede helft toch dominanter acteren. "We zijn beter in de match gekomen na die goal en durfden meer voetballen."

In de tweede helft hebben we bij vlagen gedomineerd

"In de tweede helft hebben we bij vlagen gedomineerd." Ook fysiek was Gent top, Valencia kreeg het moeilijker om de ruimtes dicht te lopen. "We hebben ervoor gewerkt in de voorbereiding, daar plukken we nu de vruchten van."

"We kunnen het spel maken tegen grote teams, dat weten we nu. Af en toe hebben we echt boven gelegen", put ook spits Laurent Depoitre moed uit de prestatie van dinsdagavond. Mitrovic sloot af met: "We kunnen grote teams aan met deze groep, dat hebben we bewezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties