Cordaro en Dury vanavond in Mechelen: "Daar moeten we voor opletten"

Cordaro en Dury vanavond in Mechelen: "Daar moeten we voor opletten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alessandro Cordaro gaat vanavond op bezoek bij 'zijn' KV Mechelen. En ook Francky Dury blikt vooruit op de match Achter de Kazerne. Beiden tonen ze veel respect voor de tegenstander van vanavond.

Door Aernout Van Lindt

"Ik heb er de beste periode uit mijn carrière gehad tot dusver", aldus Cordaro. Daarom dat hij ook niet zal juichen als hij scoort - lees HIER nog eens dat volledige verhaal.

"Het is zaak voor ons om ons spel te gaan hervinden in Mechelen", weet de winger van Essevee. "Ik ben er klaar voor om me 100% te geven, maar het hangt van de coach af."

"We hebben de mogelijkheden om daar te winnen, we mogen geen schrik hebben van KV Mechelen. Hun begin van het seizoen was ook niet fantastisch."

Mechelen is kandidaat voor linkerkolom -

"Het is dus vooral zaak om het eerste halfuur zonder kleerscheuren proberen door te komen. We weten hoe het daar kan zijn in het stadion, dus die beginfase moeten we overleven."

En dan is het ook zaak om ene Veselinovic uit de match te houden. "Ze hebben drie sterke centrale verdedigers, Hanni kan de bal goed vasthouden en Veselinovic is meer dan een afwerker. Hij kan de bal geweldig goed afleggen of doorkoppen. Mechelen is zeker een kandidaat voor de linkerkolom."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties