Reactie Doelman Goblet bijna de held: "Ik ben kwaad, ja"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 0 reacties
Doelman Goblet bijna de held: "Ik ben kwaad, ja"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden te doen met Waasland-Beveren goalie Merveille Goblet. Hij pakte uit met schier onmogelijke saves, maar zag Perbet toch met een gelukje scoren. Achteraf was hij uiteraard 'not amused'.

"Dit is het leven van een doelman, zeker? Ik dacht echt dat we hier de nul zouden houden", aldus Goblet. Vooral de manier waarop deed pijn. "Ik weet niet of het buitenspel was, we moeten de beelden nog zien. Maar toch was er heel wat geluk mee gemoeid."

"Het was een mooie pas, maar die speler miste zijn controle helemaal. Uiteraard was Perbet er als de kippen bij om te scoren. Echt, ik weet niet hoe hij het doet, maar hij staat altijd op de goeie plaats", gaat de doelman verder.

We creëren amper kansen, het offensieve compartiment moet aan de bak

"We hebben ook amper kansen gehad. Dat is al drie weken het geval. Het offensieve compartiment moet aan de bak, want in het begin van het seizoen liep dat veel beter. We hebben ook maar elf spelers die quasi alles spelen, hé."

Toch lijkt er meer in dit Waasland-Beveren te zitten. "Daarom ben ik ook wel wat kwaad. Ik denk dat we beter kunnen. De zevende of achtste plaats, dat is ons niveau. Top-zes? Dat kan ik niet zeggen, maar alles hoger dan de zevende, is bonus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties