Ongelofelijk… Conflict tussen van Gaal en Valdés bereikt dieptepunt: doelman krijgt keer op keer deze belachelijke boete

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Ongelofelijk… Conflict tussen van Gaal en Valdés bereikt dieptepunt: doelman krijgt keer op keer deze belachelijke boete
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Valdés heeft allesbehalve nog een toekomst bij Manchester United. Het conflict tussen de Spaanse goalie en manager Louis van Gaal heeft nu een absoluut dieptepunt bereikt.

Zo meldt Goal dat van Gaal zijn overbodige doelman een bizar verbod heeft opgelegd. Valdés mag zich namelijk niet op het trainingscomplex van United melden, wanneer het eerste team daar nog aanwezig is.

Komt Valdés te vroeg aan, en zijn de spelers van het A-team wel nog aanwezig op het trainingscomplex, dan krijgt de doelman een boete van van Gaal. Allemaal naweeën van een incident op het einde van vorig seizoen, toen Valdés zou geweigerd hebben om met de beloften aan te treden.

De zoveelste mentale klap

Met dit boetesysteem incasseert Valdés een zoveelste mentale klap in amper enkele maanden tijd. De doelman heeft geen kluisje meer in de kleedkamer van The Mancunians, traint al een hele tijd individueel, maakte geen deel uit van de ploegfoto en greep afgelopen zomer ook naast een transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties