Dag en nacht verschil: Wembley in Franse kleuren, Turken verstoren op schandalige wijze minuut stilte

Redactie
| 227 reacties
Dag en nacht verschil: Wembley in Franse kleuren, Turken verstoren op schandalige wijze minuut stilte
Foto: © SC

Terwijl Wembley in volle voorbereiding op de oefeninterland met Frankrijk opnieuw een fantastische geste doet, laten Turkse fans zich van hun slechtste kant zien. Zwart en wit, ook in de voetbalwereld.

Engeland en Frankrijk spelen deze avond een oefeninterland op Wembley. De match zal natuurlijk deels in het teken staan van de aanslagen in Parijs afgelopen vrijdag.

De Engelsen deden alvast meer dan hun duit in het zakje met extra bewaking van militairen en politie, ondertussen hebben ze de boog boven het stadion opnieuw in de kleuren van Frankrijk getooid. De fans gaven een hartelijk applaus aan de spelers toen die op het veld kwamen.

Gefluit in Turkije - Griekenland

In Turkije - Griekenland dan weer iets helemaal anders. Een minuut stilte voor de wedstrijd werd daar verstoord door een gigantisch fluitconcert. Er werd door enkele onverlaten zelfs Allah Ahkbar - Allah is groot - geroepen. 

Andere supporters klaagden dan weer aan dat eerdere aanslagen in Turkije niet de media-aandacht kregen van de aanslagen in Parijs en dat ieder slachtoffer hetzelfde is. Maar of je dat punt moet maken door een minuut stilte te verstoren ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties