Win een uniek exemplaar over de geschiedenis van Racing Genk

Redactie
| 1 reacties
Win een uniek exemplaar over de geschiedenis van Racing Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Een echt collectors item is het, het boek over 100 voetbaljaren in "Mijn" stad Genk. De geschiedenis van 1915 tot 2015 in een notendop opgenomen. En u kan een van de vijf exemplaren van dit boek winnen.

Aan de hand van historische feiten, gekruid met nostalgische verhalen, wordt de historie verteld van de vier oudste Genker clubs: KFC Winterslag, Thor Waterschei, KFC Zwartberg en Genker VV. Uiteraard komt daardoor ook fusieclub KRC Genk ruim aan bod. 

Van alle provinciale Genker ploegen zijn de geschiedenis, klassementen en tijdslijn in het boek opgenomen. Er was heel veel materiaal beschikbaar, maar verspreid over ontelbare "verzamelaars". En dus vrijwel onbereikbaar voor de voetbalfan. Deze info (geschiedenis) mocht niet verloren gaan.

Fantastische voetbalgeschiedenis in dito boek

Het is een werk dat bij vele voetballiefhebbers warme herinneringen gaat oproepen. Voor anderen (jongeren) gaat het een openbaring zijn om te zien (lezen) uit welke "grond" hun favoriete voetbalclub ontstaan is.

Dit boek biedt lees- en kijkplezier aan iedere voetballiefhebber, maar vooral aan diegene die het Genks voetbal sinds jaar en dag in zijn hart draagt.

Win een uniek exemplaar over de geschiedenis van Racing Genk

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties