Hasi denkt ineens wel aan transfers in januari, dit heeft hij nodig

Hasi denkt ineens wel aan transfers in januari, dit heeft hij nodig
Foto: © photonews

Het verhaal van Besnik Hasi dat hij geen versterkingen nodig had tijdens de winterstop veranderde op één week tijd toch wel wat. Na de bekernederlaag zag hij dat zijn kern toch nog het één en ander ontbreekt.

Maar Anderlecht gaat zijn pijlen niet meer richten op jongens à la Marin of Rolando. "Als we ergens directe versterkingen kunnen halen, zullen we dat doen. En dan kunnen we kijken of we ons in de breedte ook niet wat kunnen versterken", aldus Hasi.

Maar het mag duidelijk zijn in de afgelopen maanden de zwaktes in zijn kern werden blootgelegd. Zo is de rechterflank heel dun bevolkt en is er op het middenveld héél weinig om mee te wisselen. Als een jongen als Dendoncker een paar wedstrijden afwezig is, laat zich dat voelen.

Wisselspelers zetten te weinig druk op de basisspelers

Dat ook Youri Tielemans niet op zijn beste niveau geraakt, is ook een pijnlijke bemerking. En de wisselspelers doen er niet genoeg aan om hen het vuur aan de schenen te leggen. "Sylla en Suarez doen dat, maar dat zijn slechts twee posities. Dat moet meer zijn", vond Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties