Reactie Gentse kleedkamer raakt het niet eens: "Barça! Of neen, een haalbare kaart!"

Sander De Graeve Timothy Collard
Sander De Graeve en Timothy Collard vanuit Gent
| 9 reacties
Gentse kleedkamer raakt het niet eens: "Barça! Of neen, een haalbare kaart!"
Foto: © photonews

AA Gent klaarde een huzarenstukje door zich te plaatsen voor de achtste finales van de UEFA Champions League. In de volgende ronde wachten alleen maar kleppers, maar de Gentenaars zien enkele 'haalbare kaarten'.

Brecht Dejaegere is alvast niet gewonnen voor pakweg Wolfsburg. "Ik hoopte bij de groepsloting al op Barcelona", aldus de middenvelder. "Of ik teleurgesteld ga zijn als het een andere ploeg is? We zitten er dichtbij, hé."

Barça, Barça, Barça!

-Brecht Dejaegere

Dejaegere probeert zelfs de andere spelers te beïnvloeden. "Barça, Barça, Barça!", roept hij in het oor van  Van Der Bruggen wanneer de vraag aan hem stellen. "Iedereen wil wel eens tegen Barça spelen, zeker? Al zal ik bij Bayern of Real ook tevreden zijn."

"Doe mij ook maar Barça", valt ook Saief de rest bij. "Barcelona of Real zou mooi zijn", klinkt het bij Depoitre terwijl Milicevic resoluut voor Real kiest. "Ik hoop op Real Madrid. Alhoewel, die hebben wel ferm uitgehaald tegen Malmö, hé… (lacht)"

"Maar toch: het stadion van Real is geweldig. Daar wil ik wel eens gaan spelen." Het valt op, de aanvallers gaan voor Barcelona, de verdedigers lijken minder zin te hebben in een duel met Messi. "Ik hoop op één van de mindere goden", aldus Nielsen.

Die term lijkt rekbaar in de Gentse kleedkamer. "Chelsea is niet goed bezig, hé", lacht de Deen. "Iedereen wil tegen Barça of Bayern, maar ik wil niet stoppen in de volgende ronde", aldus een geïnspireerde Mitrovic.

"Met andere teams dan die twee maken we écht kans. Ik speelde al tegen Barça, Real, Bayern, Wolfsburg en Atlético. Misschien is één van die Engelse clubs een leuke toevoeging aan het lijstje. Ik denk dat we met dit team echt iets kunnen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties