Reactie Maes en Dury kaarten na: "Loon naar werken" vs "Alles gedaan wat we niet hadden afgesproken"

Maes en Dury kaarten na: "Loon naar werken" vs "Alles gedaan wat we niet hadden afgesproken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk won op vrijdagavond de opener van de 22e speeldag van Zulte Waregem. Na de match was de ene coach dan ook een tikkeltje gelukkiger dan de andere.

"We hebben vandaag veel dingen gezien die we in de vorige wedstrijden weinig zagen", opende Peter Maes met een serieus compliment voor zijn jongens. "De kanten gebruiken, rechtlijnigheid en diepgang in het spel, ... We hadden de match goed onder controle en hadden misschien zelfs een doelpunt meer verdiend."

"Iedereen was ook echt goed, het was een totaalprestatie: eindelijk loon naar werken. Stonden we onder druk? Dat heb ik alvast niet gezien: iedereen heeft vrijuit gevoetbald. Op deze weg moeten we verder, want dit is een belangrijke overwinning voor ons. Het harde werken op stage heeft opgeleverd."

Alles gedaan wat we niet hadden afgesproken aan de rust -

Aan de andere kant van de tafel op de persconferentie zat dan weer een ietwat geslagen man: "We hebben twee keer onze intenties verloochend. We wilden goed starten en na de rust wilden we met een man meer dominant voetballen. Dat is ons niet gelukt, niet voor en niet na de koffie."

"We wilden voor de overwinning gaan, maar dat heb ik na de rust niet gezien van mijn team. We hebben alles gedaan wat we niet hadden afgesproken aan de rust. We kunnen er nog uren over praten, maar ik heb hier geen verklaring voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties