Reactie Dit stemt Thomas Buffel bijzonder tevreden

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 13 reacties
Dit stemt Thomas Buffel bijzonder tevreden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk boekte een bijzonder belangrijke zege tegen concurrent Zulte Waregem. Aanvoerder Thomas Buffel was opgelucht met de drie punten na een moeilijke strijd met 10 tegen 11.

"Dit is een fantastisch resultaat", lachte Buffel na de overwinning tegen Zulte Waregem. Zeker gezien het wedstrijdverloop want Genk moest zowat 55 minuten met een man minder aan de bak. "Het ganse elftal heeft een sterke tweede helft gespeeld."

"We hebben heel goed uitgevoerd wat de coach ons vroeg en we hebben de momenten gepakt die we konden. Dat heeft geloond. In het begin van de match was het even wennen op het middenveld, maar dat liep snel los. Pozuelo komt goed in de bal en Kebano gaat goed diep."

Het harde werk tijdens de stage loont

De aanvoerder houdt niet enkel aan deze overwinning, maar ook aan de stage een goed gevoel over. "We hebben heel hard gewerkt op stage. Daar hebben we een goede basis gelegd voor de vervolg van de competitie. We hebben zwaar getraind, maar dat werk wordt nu beloond. Voetbal blijft een fysieke sport."

Ook de komst van Karelis, die voor de winnende goal zorgde, stemt Buffel tevreden. "Met Karelis kan je voorin toch iets meer doen met de voorzetten. Hij heeft duelkracht en sprongkracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties