Vreven geeft tekst en uitleg bij nieuwe doelmannenwissel: "Op basis van wat ik heb gezien én gehoord"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 18 reacties
Vreven geeft tekst en uitleg bij nieuwe doelmannenwissel: "Op basis van wat ik heb gezien én gehoord"
Foto: © Photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Stijn Vreven koos afgelopen zondag opnieuw voor Laurent Henkinet als sluitstuk van Waasland-Beveren. Op die manier wisselt de coach al voor de tweede keer van doelman. "Maar Laurent zal een tijdje blijven staan."

Laurent Henkinet verliet in het tussenseizoen KV Kortrijk om bij Waasland-Beveren aan de slag te gaan. De Leeuwen trokken aanvankelijk voluit de kaart van de 23-jarige doelman, maar na enkele weken werd Merveille Goblet voor de leeuwen gegooid. 

"Ik heb mijn keuze gemaakt op basis van hetgeen ik op stage heb gezien en van wat ik gehoord (extrasportieve zaken, nvdr.) heb", geeft Stijn Vreven tekst en uitleg. "En ik kan nu al zeggen dat Laurent een tijdje zal blijven staan."

Ik geef toe dat ik iets té gefixeerd was om me te bewijzen

Laurent Henkinet

Henkinet is uiteraard tevreden met de beslissing. "Ik kon afgelopen zondag KV Oostende van enkele doelpunten houden en had zo een belangrijk aandeel in het gelijkspel."

Nochtans liep het in de eerste minuut al bijna fout, toen de doelman zich helemaal verkeek op een schotje van Franck Berrier. "Ik geef toe dat ik misschien iets té gefixeerd was om me te bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties