Reactie De Boeck en boomlange doelpuntenmaker reageren na hun eerste match voor Moeskroen

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Moeskroen
| 0 reacties
De Boeck en boomlange doelpuntenmaker reageren na hun eerste match voor Moeskroen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen-Péruwelz sleepte zaterdagavond in extremis nog een verdiend punt uit de brand tegen Sporting Lokeren. De debuterende Glen De Boeck toonde zich na afloop van de match op Le Canonnier tevreden. En ook die andere debutant, Fejsal Mulic, was gelukkig.

“Ik was klaar om alles te geven tijdens mijn invalbeurt”, aldus Mulic na afloop van de wedstrijd. “Of ik me ook bewust ben van het feit dat ik een belangrijke goal heb gemaakt? Ja, daar ben ik van op de hoogte.”

Dat de boomlange vent van 2m03 goed was met het hoofd, had iedereen op Le Canonnier meteen in de gaten. Maar Mulic kan – ondanks zijn lange lijf – ook iets met zijn voeten. “Ik werk hard aan mijn voetenspel, want ik weet hoe belangrijk dat is voor een spits.”

"Pas toen we op achterstand kwamen, schoten we wakker"

Over naar Glen De Boeck dan. De kersverse trainer van Les Hurlus was best tevreden met wat hij zag. Al had hij toch enkele bemerkingen… “Ik kan mijn spelers niet verwijten. De mentaliteit was top, al is het jammer dat we de wedstrijd niet van meet af aan in handen hebben genomen. Pas toen we op achterstand kwamen, schoten we wakker.”

Vooral over de invallers was De Boeck tevreden. “Ik ben heel blij met de manier waarop de invallers zich getoond hebben. Badri, Viola en Mulic brachten écht iets bij en zij maakten een groot verschil. Dankzij hen konden we dat verdiende punt alsnog uit de brand slepen”, besloot De Boeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties