Reactie "Dit is een grote bevrijding voor Harbaoui, en hij verdient het"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Moeskroen
| 1 reacties
"Dit is een grote bevrijding voor Harbaoui, en hij verdient het"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat zijn transfer naar Sporting Lokeren niet meteen in kannen en kruiken was, heeft Hamdi Harbaoui even moeten wachten op zijn eerste goal. Zaterdagavond, tegen Moeskroen, was het dan toch zover voor de spits van Lokeren. En het hadden er zelfs twee kunnen zijn…

“Ik had pech bij die grote kans in de eerste helft, toen ik op de paal trapte. Bolbat stond vrij, zeg je? Goh, dat wist ik niet. Dat heb ik niet gezien. Ik dacht dat ik er alleen voor stond, daarom dat ik voor eigen succes ging”, verdedigde Harbaoui zich na de match.

Coach Georges Leekens had natuurlijk wel gezien dat Bolbat de bal had moeten krijgen bij de bewuste actie. “Het is leuk voor Hamdi dat hij zijn eerste goal beet heeft, maar hij had er nog een kunnen maken, hé. Alhoewel Bolbat aanspelen ook een optie was bij die gemiste kans.”

“Dit doelpunt is een bevrijding voor Harbaoui”

– Georges Leekens

“Maar nogmaals: ik ben blij dat Hamdi heeft kunnen scoren. Dat is en blijft het allerbelangrijkste voor een spits. Dat doelpunt is sowieso een bevrijding voor Hamdi en er valt bij wijze van spreken een grote last van zijn schouders.”

“Hij kan nu vrank en vrij gaan spelen. Het is een mooie beloning voor het harde werk dat hij de voorbije twee à drie maanden heeft geleverd”, besloot Leekens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties