Het belang van Dries Mertens voor Napoli: “Hij wordt onderschat”

Het belang van Dries Mertens voor Napoli: “Hij wordt onderschat”

Dries Mertens zorgde afgelopen weekend opnieuw voor een belangrijk doelpunt voor zijn Napoli. Ook al is en blijft Driesje vooralsnog altijd en overal een supersub, hij heeft wel degelijk een grote waarde voor de club.

“Napoli staat aan de leiding in de Serie A en het aandeel van Mertens daarin mag niet worden onderschat”, steekt Walter Meeuws in Fan! zijn bewondering niet onder stoelen of banken voor de Rode Duivel.

“Hij is vaak invaller, maar als je ziet hoe vaak hij een wedstrijd openbreekt, dan weet je dat de kwieke buitenspeler altijd nuttig is. Bovendien is hij ook een erg positief ingestelde jongen, die nooit voor problemen zal zorgen in de kleedkamer.”

587 minuten

Afgelopen weekend nog zette hij in en tegen Sampdoria zijn team meteen na zijn invalbeurt op een veilige 2-4 voorsprong, ook thuis tegen Palermo viel hij al eens in om onmiddellijk te scoren in de 2-0 thuiszege.

En er is meer: tegen Fiorentina gaf hij enkele maanden geleden met een assist op Higuain de doodsteek, tevens een duel dat belangrijke punten opleverde. En zo bewijst hij in 587 minuten in de Serie A wel degelijk zijn waarde voor Napoli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties