Niet iedereen lyrisch over komst Guardiola: "Hij neemt weer de gemakkelijkste weg"

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita
| 5 reacties
Niet iedereen lyrisch over komst Guardiola: "Hij neemt weer de gemakkelijkste weg"
Foto: © photonews

Manchester City kwam vandaag met groot nieuws. Na Jürgen Klopp bij Liverpool haalt de club met Guardiola een tweede topcoach naar Engeland. Op Twitter stromen de eerste reacties binnen uit binnen- en buitenland.

Na Jürgen Klopp bij Liverpool kan ook Manchester City uitpakken met een absolute topcoach. Henry Winter, journalist bij The Times, ziet een evolutie in de Premier League. Topcoaches aantrekken lukt, topspelers aantrekken lukt niet meer.

Gary Lineker, analist en ex-voetballer, hoopt dat Pellegrini, huidig City-coach, vanaf de start geïnformeerd is over de onderhandelingen tussen club en coach.

Voetballer Joe Lolley bekijkt de komst van Guardiola eerder sceptisch. De middenvelder van Huddersfield Town, die in tweede klasse speelt, schat Guardiola niet al te hoog in. Hij vindt dat de Spanjaard het eerst eens moet bewijzen bij een club die in een lagere klasse speelt.

Ook op de persconferentie bij Liverpool werden vragen gesteld over de komst van de Spaanse trainer. Op de vraag of Klopp een goede raad had voor zijn collega, antwoordde hij kort: "Hij heeft geen goede raad nodig. Hij is een van de besten van de wereld."

Over het algemeen wordt de transfer van de Catalaan nu al de toptransfer van Manchester City genoemd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties