Bayern-speler stapt naar rechtbank na beschuldiging alcoholmisbruik

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita
| 0 reacties
Bayern-speler stapt naar rechtbank na beschuldiging alcoholmisbruik
Foto: © photonews

Arturo Vidal (Bayern München) kondigt gerechtelijke stappen aan tegen de Duitse krant Bild. Die schreef dat Vidal op trainingskamp uit het hotel ontsnapte om te gaan drinken. Volgens Vidal is dit pure onzin.

Bild kwam deze ochtend naar buiten met een sappig verhaal over Arturo Vidal. Volgens de Duitse krant heeft de Chileen tijdens de winterstage het hotel verlaten en kwam hij terug met een adem die stonk naar alcohol. Dat het incident voor andere problemen zorgt, kon u hier eerder al lezen.

Reactie 

Vidal reageert op Instagram met de volgende woorden. "Ik ben voor de volle honderd procent toegewijd aan mijn team en de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen, die cruciaal gaat worden voor ons."

 

Statememt. Arturo Vidal

Een foto die is geplaatst door Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) op

 

Het zou niet de eerste keer zijn dat de gewezen Juventus-speler in aanraking komt met alcohol. In 2011 werd hij al uit de Chileense selectie geweerd omdat hij dronken op de training toekwam na een avondje stappen. Afgelopen zomer nog reed hij tijdens de Copa America een peperdure auto kapot terwijl hij onder invloed achter het stuur zat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties