Lokeren werkt hard aan 'thuiscomplex': "Thuis moeten wíj de tegenstander onder druk zetten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Lokeren werkt hard aan 'thuiscomplex': "Thuis moeten wíj de tegenstander onder druk zetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren slaagde er dit seizoen nog maar twee keer in om een competitiewedstrijd voor eigen publiek te winnen. 2 thuiszeges op 12 thuiswedstrijden, dat is veel en véél te weinig... 'Nieuwkomer' Joao Carlos legt de vinger op de wonde.

“In thuiswedstrijden moeten we met veel meer présence voor de dag komen”, aldus de Braziliaan. “Op verplaatsing doet Lokeren het dit seizoen goed, maar het zou eigenlijk andersom moeten zijn.”

De manier waarop Standard drie weken geleden voorbij Lokeren flitste, stond Joao Carlos dan ook niet echt aan. Lokeren is alweer sinds 6 december van vorig jaar op zoek naar een overwinning op Daknam, en daar moet dan ook snel verandering in komen volgens de wintertransfer van de Waaslanders.

“We zouden thuis, voor de ogen van onze eigen supporters, goede resultaten moeten boeken. De manier waarop Standard ons tijdens onze vorige thuismatch onder druk zette, dat zou eigenlijk niet mogen gebeuren. Wíj moeten de tegenstander onder druk kunnen zetten", besluit Carlos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties