Australische fan reist 25 uur(!) om zijn favoriete ploeg met 0-6 te zien verliezen

Australische fan reist 25 uur(!) om zijn favoriete ploeg met 0-6 te zien verliezen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aston Villa ging tegen Liverpool met 0-6 de boot in. Wie dacht dat de spelers van The Villans daar het meest van baalden, kwam bedrogen uit. Een Australische fan zat namelijk 25 uur op het vliegtuig om de beschamende match te zien.

Steve Ladgrove is zijn naam. De Australische fan vertrok vanuit Melbourne naar Birmingham voor een tripje van meer dan 25 uur in het vliegtuig. Hij wou absoluut zijn favoriete team - Aston Villa - voor een tweede keer in zijn leven aan het werk zien.

Op de matchdag was Ladgrove bijzonder enthousiast. Hij vroeg aan zijn favoriete team om er een absolute topdag van te maken, waardoor het de trip waard zou zijn.

De officiële twitteraccount van Aston Villa zag het voor de match goedkomen en antwoordde op het bericht vol positivisme.

En toen liep het in de wedstrijd he-le-maal fout tegen Liverpool: 0-6, de zwaarste thuisnederlaag van de club. Andere fans konden het niet laten om de arme man te jennen met zijn "trip die de moeite waard moest zijn." Maar hij nam het al bij al erg positief op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties