'Barcelona wil transferrecord breken om deze doelman naar Camp Nou te halen'

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 7 reacties
'Barcelona wil transferrecord breken om deze doelman naar Camp Nou te halen'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona wil deze zomer een nieuwe doelman aantrekken. En de Catalaanse grootmacht denkt aan de toekomst. Al zal het quasi onmogelijk worden om Gianluigi Donnarumma weg te halen bij AC Milan.

Gianluigi Donnarumma is de nieuwste sensatie in keepersland. Het rastalent is amper zestien lentes jong, maar is er nu al in geslaagd om ervaren rotten als Diego Lopez en Christian Abbiati op de bank te houden.

De Spaanse media weten dat FC Barcelona deze zomer een poging gaat wagen om Donnarumma naar Camp Nou te halen. De jonge Italiaan moet Marc-André ter Tegen vervangen.

Enig probleem: het prijskaartje. Manchester United informeerde ook al naar de voorwaarden van Donnarumma - tot medio 2018 onder contract, maar de onderhandelingen over een verlenging lopen - en de Engelsen trokken zich onmiddellijk terug.

Record aan diggelen?

AC Milan wil de doelman enkel laten gaan als het record wordt verbroken. Momenteel staat dat nog steeds op naam van Gianluigi Buffon. Juventus betaalde in 2001 52 miljoen euro om GiGi weg te halen bij wijlen AC Parma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties