'Vanden Borre van Frankrijk' krijgt steun van Didier Drogba
Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 0 reacties

Didier Drogba komt op voor landgenoot Serge Aurier na zijn ongelukkige uitspraken

'Vanden Borre van Frankrijk' krijgt steun van Didier Drogba
Foto: © SC

Serge Aurier kwam vorige week bij PSG in opspraak nadat hij enkele spelers en trainer Laurent Blanc ervan langs gaf in een filmpje. De Ivoriaan krijgt nu de steun van zijn landgenoot en ex-spits van Chelsea Didier Drogba.

Op Twitter postte Drogba een bericht waarin hij zijn steun betuigt aan Aurier. Paris Saint-Germain zette de Ivoriaan uit de selectie en schorste hem voor onbepaalde duur na de uitlatingen aan het adres van enkele ploegmaats en Laurent Blanc.

Didier Drogba vindt dat Aurier te hard wordt aangepakt. "Ja, hij heeft een fout begaan en hij heeft dingen gezegd die hij niet had mogen zeggen, maar we maken allemaal fouten. Spelers, trainers, managers, scheidsrechters, voorzitters en zelfs fans."

We maken allemaal fouten! - Didier Drogba

Drogba denkt dat zulke zaken vermijdbaar zijn door een betere begeleiding van de jonge voetballers. "Hoe kunnen jonge spelers uit hun fouten leren als ze niet de nodige steun en raad krijgen? Moeten we hen niet leren hoe ze zich moeten gedragen en ze voorbereiden op een wereld waarin sociale media hun carrière kunen maken of breken?"

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties