Toekomst PSG-speler onzeker na geruzie met Zlatan Ibrahimovic

Maarten Pottie
| 0 reacties
Toekomst PSG-speler onzeker na geruzie met Zlatan Ibrahimovic
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gregory van der Wiel praat met Paris Saint-Germain over een nieuw contract voor twee jaar. Afgelopen zondag was hij echter afwezig tijdens het titelfeest van de Parijzenaren en dit roept toch enkele vraagtekens op.

Volgens L’Equipe had Van der Wiel tijdens de rust van het duel met Troyes een discussie met Zlatan Ibrahimovic. PSG stond dan wel 0-3 voor, toch was Ibracadabra niet tevreden met het spel van Van der Wiel. Hij sprak de Nederlandse international erop aan en er volgde een ruzie, waarna van der Wiel het stadion verliet.

Na de uiteindelijke 0-9 overwinning was Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk. Maar omdat Van der Wiel het Stade de l'Aube al op eigen houtje verlaten had, miste hij de festiviteiten. Dit doet zijn positie tijdens de contractbesprekingen natuurlijk geen goed.

Probleempositie bij PSG

Zowel Van der Wiel als PSG wensten nog niet te reageren, maar na de zaak met Serge Aurier, heeft Blanc nu een nieuw probleem op de rechtsbackpositie. Tijdens de match tegen Troyes viel Marquinhos in, die stond ook al rechtsback tegen onder meer Chelsea in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties