Sprokkels 07/04: Balotelli staat zwaar ter discussie

Pieter De Clerck
| 4 reacties
Sprokkels 07/04: Balotelli staat zwaar ter discussie
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • "Balotelli verdient niet om langer hier te blijven." Hoewel Super Mario snakt naar een verlengd verblijf op San Siro, zet AC Milan-directeur Adriano Galliani de aanvaller op scherp.

  • In samenspraak met de medische staff heeft de sportieve staff van Standard de Liège beslist om Alexander Scholz dit seizoen niet meer op te stellen. Gezien hij nog steeds hinder ondervindt aan zijn rechtervoet gaat de prioriteit nu uit naar het volledige herstel van onze Deense verdediger met het oog op het seizoen 2016-2017.

  • STVV wil zich versterken met Lucas Damblon, dat meldt Het Belang van Limburg. De 19-jarige aanvaller speelt momenteel bij derde klasser Sprimont en kon er dit seizoen al 9 keer scoren. Bij de Kanaries zou er een contract van twee jaar op hem wachten.

  • Volgens Pellegrini zou het kunnen dat Vincent Kompany volgende week kan spelen voor de Citizens. Dat staat te lezen op HLN. "De laatste dagen heeft hij goed gewerkt. We gaan hem nu testen en de intensiteit opdrijven. Daarna zien we wel", zet de coach de deur op een kiertje.

  • Volgens AS trekt PSG aan de mouw van Alexis Sanchez. De ex-speler van FC Barcelona speelt nu bij Arsenal en scoorde daar 23 keer in 56 matchen. In Parijs zoeken ze een opvolger voor Ibrahimoviç die op vertrekken staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties