Gemiste kans voor Beerschot-Wilrijk in absolute topper in derde klasse B

Caroline Tonnelier
| 92 reacties

Het was de wedstrijd waar al maanden naar uitgekeken werd: de absolute topper in derde klasse B tussen Beerschot-Wilrijk en Oosterzonen. Een uitgelezen kans voor De Beren om iets recht te zetten na een mindere periode.

Aan het aantal kansen zal het in elk geval niet gelegen hebben. In de eerste helft had Beerschot-Wilrijk al verschillende mogelijkheden om het verschil te maken, maar het was integendeel Oosterzonen dat met een voorsprong de rust in ging.

Na de pauze was daar dan toch de verdiende gelijkmaker. Kevin Geudens was de man die de netten deed trillen. Toen de bezoekers met tien verder moesten, rook Beerschot-Wilrijk de zege.

Het gebrek aan efficiëntie speelde de thuisploeg echter, niet voor het eerst dit seizoen, parten. Bovendien konden de mannen van Dennis Van Wijk amper genieten van hun numerieke meerderheid, want ook De Jonghe moest met rood naar de kant. Het bleef uiteindelijk 1-1, een resultaat waar vooral Oosterzonen tevreden mee zal zijn.