Rode Duivels kijken elkaar in de ogen op White Hart Lane, de inzet is niet mis

Jaap Vreeke
| 0 reacties
Rode Duivels kijken elkaar in de ogen op White Hart Lane, de inzet is niet mis
Foto: © Photonews

Vier Rode Duivels in de selectie van Tottenham Hotspur nemen het om 17u op tegen Manchester United met Januzaj en Fellaini. De nummers 2 en 5 willen allebei winnen. Tottenham om de aansluiting met Leicester te vinden en United om Europees voetbal veilig te stellen.

Nacer Chadli, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Moussa Dembélé spelen momenteel allemaal op White Hart Lane bij The Spurs. Om 17u komen The Reds uit Manchester op bezoek, de selectie van van Gaal kent twee Belgen, Marrouane Fellaini en Adnan Januzaj. Die laatste is geblesseerd en komt sowieso niet in actie in Londen.

De vorige ontmoeting tussen beide ploegen was de eerste wedstrijd van het seizoen, toen wist Manchester United met 1-0 de punten op Old Trafford te houden. Dat gebeurde toen door een eigen doelpunt van Kyle Walker. Beide ploegen strijden voor hun eigen doel, Tottenham wil er alles aan doen om Leicester City nog te passeren dit seizoen terwijl United directe plaatsing voor de Champions League probeert af te dwingen.

Cijfers

Tottenham staat momenteel tweede achter Leicester met 62 punten, dat zijn er 7 minder dan de koploper. Manchester United staat vijfde met 53 punten én een wedstrijd minder gespeeld, Louis van Gaal wil met zijn "army" plaatsing voor de Champions League afdwingen. De eerste drie ploegen in Engeland zijn direct gekwalificeerd, de vierde speelt de voorrondes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties